sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kylläpä se nyt ossaa jännittää!

Voe että! Huomenna lähetään!

Huomenna Katri tulee aamulla isänsä kyyissä tänne Tampereelle, ja Pekka käy nakkaan meijät täältä Helsinkiin. Kymmenen maissa ois tarkotus startata Härmälästä... Saa nähä kuin se pohojosen tyttöä tärisyttää ja märisyttää aamulla. :P

Kahelta lähtee lento Helsingistä Frankfurtiin, sieltä Addis Ababaan (Etiopian pääkaupunki jos joku ei tienny) ja sieltä vielä sitte jollai räpsyllä lennetään Kenian yli Tansaniaan Kilimanjaron lentokentälle. Tiistaina pitäs olla perillä klo 12.55 paikallista aikaa, eli Suomessa kello on sillon 11.55. Aika paljo meillä on oottelua lentokentillä, mut eipä se mittää. Tansanian päässä sitten ostetaan viisumit ja hommataan oleskeluluvat. Sieltä Tanzania Volunteersista tulee tyypit meitä vastaan ja mennään niien kyyillä Moshiin.

Tän viikon oon ollu Tampereella ja hoijellu viimesiä asioita. Apteekista kävin hakeen hanskoja, Forexilta hain hirviästi dollareita viisumia ja oleskelulupaa varten ja ostin uuet ihanat keltaset lyhytvartiset kumpparit! Ois tietenki ollu fiksumpi ottaa jotku vanhat, mut ei mulla ollu mistä ottaa, niin piti ostaa uuet. Nyt mää voisin tepastella ne jalassa kämppää ympäri. Pienestä sitä on pölijä onnellinen. Tännään oon sitte pakannu ja tarkistellu neuroottisesti, että onhan mulla kaikki maholliset liput ja laput matkassa. Kaupassa piti kävästä ostaan vielä vähän kosmetiikkaa, 4 pussia salmiakkia ja uus hammasharja. Nyt pitäs pärjätä. :)

Toivoton pakkaaminen käynnissä:



Kiva ku oli tuo joulu tossa, niin on kerenny nähä aika paljo kavereita ja sukulaisia. Mummot on kauhistellu kilipaa tätä reissua. Paras oli perinteisesti Helena 87 v. meijän äitille: "Nii mihin, Thaimaaseenko se lähtee? Ai Tansaniaan? Voe hyvä jumala! Saako se siellä ees ruokaa? Voe voe voe... Kuin pitkään se siellä on? Voe kauhia!"...

Tyttöjenki kans ehittiin istua ja höpöttää yks päivä, ja sitten pidettiin Utajärven kovimman puulaakijoukkueen eli Lintusaunan kans semmoset läksiäissaunailtabileet. Oltiin Utiksella meijän saunalla ja kamut vuokras paljun, niin saatiin siellä porukalla pyppiä. Oli kyllä kivvaa. :)

Tässäpä höyryävää kansaa palijussa:


Ja aina yhtä ajankohtainen Lintusaunabiisi kuuluu tähän linkittää kans:
WÖYH! - Lokki


Mutta eipä muuta ku pitäkää vaikka peukkuja, että päästään Katrin kans hengissä perille!
Koitan tehä tänne seuraavan postauksen (vai miksi näitä sanotaan..?) mahollisimman pian!

-Amppe-

2 kommenttia: